Movies

Ulla dance (or short movie recap)

So, pe scurt si pe fuga va pun la curent cu filmele vazute in ultimul timp (stiu ca mureati de curiozitate Tongue out):

1. The Producers – exceptional – nu sunt un fan al musical-urilor dar de cand mi-a placut Chicago (adica dupa ce l-am vazut in tihna, a doua oara) pot sa spun ca din cand in cand unul bine facut te unge pe suflet. Iar The Producers este un exemplu f bun pt asta – Nathan Lane (care a facut un rol fabulos in The Birdcage – daca nu l-ati vazut, sa va fie rushine!) este savuros iar Uma Thurman in rolul suedezei (Ulla) in cautarea succesului pe Broadway este absolut delicioasa si cu totul altfel decat in Kill Bill. Dance Ulla, dance!

2. Dr. No – the first James Bond movie, pe vremea cand producatorii seriei nu descoperisera inca product placement-ul iar Bond avea voie sa fumeze :-). Contine Sean Connery tanar, Ursula Andress iesind din ocean in tinuta sexy, scene violente (asa cum erau ele in '62), urmariri cu masini, pistoale, paienjeni veninosi etc. Daca esti un fan al genului, nu trebuie ratat.

3. Tot m-am apropiat nitel de supereroi – tin sa va spun ca daca n-ati vazut Batman begins n-ati pierdut mare lucru din punctul meu de vedere. Pe langa faptul ca plotul este easy, distributia mi se pare una din cele mai neinspirate de pana acum. I mean… Gary Oldman as a good guy?! C'mon!

4. Legaturi Bolnavicioase – plictisitor – in afara scenei in care Mircea Diaconu il da afara din curte in suturi pe Tudor Chirila (sub privirile mirate ale Mihalei Radulescu – Coana mare – nume dealtfel genial) tot restul filmului mi s-a parut fals. Ca sa rezum – in timpul filmului m-am apucat sa citesc Catavencu. 🙂

Fara alte comentarii, va recomand V de la Vendetta, Lucky number Slevin, Crash.

Gata! 

One thought on “Ulla dance (or short movie recap)

  1. V for Vendetta … usurel. O Nataliutza Portmanutza foarte coco-asa-si-pe-dincolo, fara prea multa seva. Multe pocnitori si Kung-fu londonizat, intr-o Britanie utopic-fascista. Ntzzzz, somn usor.

    Lucky Number Slevin … n-am vazut, nu comentez. Daca stau sa ma gandesc, Morgan Freeman imi pare cel mai tare genuine actor negru de la Sidney Poitier incoace. Denzel si Will Smith si Jamie Foxx seamana cu niste ciocanitori ude pe linga omul asta. Deci s-ar putea ca filmul sa aiba ceva sanse. Il trec pe lista „to do”. Adica, „to watch”.

    Crash … yeap, bun. Cam cliseistic din punctul de vedere al existentelor care se impletesc pina la absurd, dar BUN. A reusit sa ma tina treaz si cu ochii cascati in miez de noapte, cand, ajuns acasa cam frant de oboseala, am aterizat in pat cu laptopul in brate …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *