Uncategorized

Tehnologia salveaza Primaria

“Dau funda” 

#farapenali

Geeks for Democracy

Zelist Monitor

Expresii, hashtags sau proiecte care nu ar fi existat fara Catalin Tenita – unul dintre oamenii remarcabili ai Romaniei. 

Avem multi. Marea majoritate plecati din tara. Dintre cei care au ramas, aproape toti sunt antreprenori sau profesionisti angajati de multinationale, la toate nivelurile.

Cativa, foarte putini, activeaza public. 

Catalin Tenita este unul dintre ei. Ne-a motivat si ajutat pe toti, direct sau indirect. I-am admirat impreuna proiectele si cei mai norocosi dintre noi am baut bere cu el la Motoare sau am fost alaturi de el in linia intai la manifestatiile din Piata Victoriei. 

Azi, Tenita candideaza la primaria sectorului 4. Stiu, suna super ciudat. Noi, prima generatie digitala din Romania, chiar avem un reprezentant la masa puterii. 

Un om politic inteligent, muncitor, integru. Care face ce spune si spune ce face. Care justifica fiecare leu cheltuit din banii publici sau din donatii. 

Un om politic suficient de curajos incat sa se bata cu sistemul. Stiu, suna imposibil de crezut. Dar vorbim despre Catalin Tenita aici. 

Bloggeri versus partide politice. 

Cuvinte versus borduri. 

Avem vreo sansa? Nu, evident. Ne prezentam, totusi, la meci alegeri? Da, evident. 

Desi are sanse minime, il sustin pe Catalin Tenita in primul rand pentru ca reprezinta valorile si principiile in care cred. Personale si profesionale. Si pentru ca vreau sa ii transmit ca nu e singur, in batalia imposibila pe care si-a asumat-o. 

Deci: 

Andressa

Cabral

Chinezu

Manafu

Marta

Orlando

Zoso 

Ii dam si noi un link lui Catastif.ro? 

Convingem fiecare dintre noi minim 100 de oameni sa doneze cate 100 de lei pentru a-i da lui Catalin o sansa reala sa schimbe Romania de maine? 100 lei = 20 de euro, btw – un abonament pe o luna la Netflix + Spotify. 

https://doneaza.partidulreper.ro/pay/catalin

Iar daca nu esti unul dintre cei 7 de mai sus si totusi citesti acest post, am un video pentru tine. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *