Categorice

Suporterul vorbaret de la BCR Open

Il stii si tu, sunt convins. Tipul singur din tribuna care comenteaza cu voce tare si se tot uita spre cei din jur dornic sa lanseze discutii “de specialitate”. Bineinteles ca are pareri pertinente si avizate, indiferent ca esti pe Ghencea sau pe arena centrala din Cotroceni.

Tocmai am fost la semifinala Acasuso (40 in ATP ) – Simon (15) si, ca intotdeauna, am nimerit langa un exemplar – am eu ghinion sau sunt ei asa multi? Smile In fine, am reusit destul de rapid sa ii dau ignore.

Semifinala a fost foarte misto si foarte echilibrata – castigata de antipaticul de Simon cu 2-1 (6-7, 7-6, 6-4). Nu pot sa il suport, m-a enervat ca a castigat anul trecut, sper sa si-o fure de la Carlos Moya (43) maine si sa nu mai aud atat de multe “Allez, Gilles!” din tribune. Astazi chiar am crezut ca o sa castige Jose, dar argentinianul n-a fost deloc constant in joc, alternand momente excelente cu greseli de incepator.

Demonstrativul Nastase Pavel / Bahrami Leconte a inceput extrem de promitator cu o multime de faze supertari dar din pacate a fost intrerupt de ploaie – se reia maine de la 11.30 inaintea finalei de simplu.

Mergeti la tenis. E misto.

PS M-am intalnit acolo cu Vali Ciorgan , proprietarul unui site concurent cu convertor (fac SEO pt mine, nu pt el, nu? Cool)

[Monday update]

Simon a castigat a doua oara BCR Open (dupa anul trecut) si a ajuns pe 12 in ATP. Bine ca n-am mai fost, m-as fi enervat si mai tare.

4 thoughts on “Suporterul vorbaret de la BCR Open

  1. Maaare pacat de Moya. Eu am vazut prima semifinala, si a jucat Moya incredibil, eram convinsa ca va castiga turneul.
    Insa fata de alti ani parca a fost mai „tacuta” si mai civilizata audienta 🙂

  2. La a doua semifinala nu prea a mai fost asa – se tot plimbau spectatorii prin tribune, faceau misto de arbitru (ma rog, merita! 🙂 ) etc.

    Dar… asta e, ne-am pricopsit cu francezul asta castigator pe aici, se pare, poate scapam de el la anul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *