Categorice, Personale

Nu, n-am vazut NUNTA

Joia trecuta, abia intors in Bucuresti, am iesit seara cu niste prieteni in oras. La un moment dat (cam intre salata si friptura) imi povesteau ei foarte incantati despre o prietena comuna care a jucat rolul astrologului in transmisia in direct a NUNTII – la care eu, inocent, intreb:

"Care nunta?"

Pauza. Moment de buimaceala si panica. Chelnerii s-au indepartat prudenti.

In tot restaurantul se mai auzea doar ecoul intrebarii mele "…care nunta…? …e nunta….? …unta….?

Noroc ca prietenii mei au avut prezenta de spirit si au reluat conversatia – altfel clar eram luat de terorist parasutat in noaptea respectiva pentru cine stie ce atentat la siguranta nationala (si fara sa-mi fi facut temele din viata mondena romaneasca). Bine, acuma sa stiti ca si io am avut prezenta de spirit si am reusit sa ingaim destul de repede "Aaaa, nuntaaa…."

Am fost brifuit pe scurt, am aflat grozavia cu testul de sarcina in direct si m-am bucurat teribil ca n-am avut televizor in fata zilele alea, poate dadeam din greseala pe beunu. Whew… 

Am inteles ca Alina Astroloaga (sic!) a fost ok (bine Alinaaaa 🙂 ) si ca fericitul cuplu va avea parte in curand de o nastere (probabil tot in direct) – sper sa ma nimeresc tot in vacanta :-).

Cel mai tare mi s-a parut un comentariu din Catavencu pe subiectul asta (ei bine da, intre timp m-am mai documentat si io nitel):

"Cand copilul o sa creasca mare, o sa ii lase adidasii lui Irinel?" 😀

2 thoughts on “Nu, n-am vazut NUNTA

  1. 🙁 de ce vrei sa imi strici ziua? Eu unul reusisem sa nu imi imaginez detaliile… Poate eu si alti naivi traiam cu senzatia ca diafana (ar vrea ea) Monica a produs teste de sarcina prin mijloace mai sofisticate…
    Acum gata, s-a rupt vraja 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *