Categorice

Ne vedem la Iasi?

Vineri particip la IMTO 2009, sunt ultimul speaker din prima zi.

Pentru ca am o problema cu conferintele, pentru ca vreau sa inteleg cu ce asteptari vin oamenii la IMTO si pentru ca vreau sa fie o experienta cat mai utila si pentru ei si pentru mine, fortez putin nota si ii intreb in avanpremiera pe cei care vor participa:

Ai o problema concreta pentru care te astepti sa auzi acolo posibile solutii? Vrei sa o discuti cu unul dintre speakeri? Scrie-i!

Daca printre speakerii cu care iti doresti sa vorbesti sunt si eu, atunci te rog sa imi trimiti in 2 fraze scurte backgroundul tau + problema, subiectul sau intrebarile la care ai vrea sa gasesti raspuns. Pe mail (la prenume.nume at gmail) sau in comentarii la postul asta.

Nu am solutii magice in buzunar. Dar daca tema are legatura cu industria de publicitate (mai ales online), cu piata auto, piata financiara sau cu publishingul online cred ca experienta mea poate fi utila si putem sa incercam impreuna sa gasim abordari noi pentru problemele tale.

Iti promit ca inaintea, in timpul sau dupa conferinta imi voi aloca macar 10 minute sa discutam.

Sunt convins ca si ceilalti speakeri s-ar bucura sa primeasca teme concrete/interesante de gandire/discutii inaintea evenimentului.

Gandeste-te inca o data de ce participi la conferinta, cu cine ai vrea sa vorbesti si despre ce subiect si apoi trimite catre oricare din speakeri intrebarile tale sau o tema pentru o posibila discutie. Sunt sigur ca iti vor raspunde – sigur, cu conditia sa fie cat mai relevante, mai potrivite cu backgroundul si personalitatea fiecaruia si sa nu te astepti sa primesti consultanta gratuita 4 ore in cadrul evenimentului 🙂

Atat. Astept feedbackul vostru si ne vedem acolo.

[later edit] eu mi-am propus sa vorbesc cu Krumel, sa vad cat de bine se pricepe la SEO 😀 (la seminarul pe care il tine in ziua2), sa il revad pe Dany, sa il cunosc pe Alex Ilie (daca e prin zona).

Precizare – chiar daca nu participati la IMTO, daca sunteti in Iasi in intervalul joi seara – sambata dupa amiaza si vreti sa vorbiti cu mine, propunerea din postul asta ramane valabila.

[after event edit] Desi nici unul dintre speakeri n-a primit nici o intrebare de la participanti inainte de eveniment acolo am reusit sa "ii urnim" pe oameni sa se prezinte, sa puna intrebari concrete – atat in cadrul evenimentului cat mai ales a doua zi la workshopuri.

Multumesc tuturor pentru interes.

8 thoughts on “Ne vedem la Iasi?

  1. Salut, Dorin!

    Mi-a părut bine că ne-am cunoscut anul trecut şi îţi mulţumesc pentru ajutorul acordat între timp. Aştept şi eu să ne revedem şi poate să discutăm mai pe larg 🙂

    Ne vedem acolo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *