Categorice

My world is definitely changing

Cel mai important motiv pentru care nu am mai scris in ultimul timp este ca ne mutam impreuna :-). Dupa 2 ani de relatie la distanta Speed Promotion si Agrafa Print Services au decis ca vor sa se trezeasca in fiecare dimineata impreuna, asa ca am inchiriat o vila dragutza in nordul Bucurestiului si incepand de luni, 17 iulie o sa fim cu totii la un loc – mai bun, mai mare, mai confortabil, mai agreabil, mai… in fine, suntem cu totii foarte incantati. Iata ce o sa vad pe fereastra biroului meu :D:

DSC00169.JPG

Schimbarea de perspectiva este majora – din decembrie 1999 si pana acum am ocupat un etaj intr-un bloc pe sos. Panduri – m-am obisnuit sa am o vedere "de sus" asupra Bucurestiului – dupa cum se vede in imaginea de mai jos (nu e cea mai buna, o sa o schimb in curand, dar va puteti face o idee)

DSC00095.JPG

Avand Bucurestiul sub ochii nostri, in toti anii astia am evoluat de la agentie de productie la agentie full service, de la vanzarea de carti de vizita la strategii integrate de comunicare. Am invatat (si inventat) multe lucruri, am facut proiecte cool, am trecut prin toate durerile aferente cresterii.

A fost misto de-adevaratelea. Abia astept sa vad ce urmeaza 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *