Categorice, HOT

Investeste in tine. In oamenii tai.

Una dintre cele mai frecvente greseli in perioade de criza este reducerea bugetului de training si de publicitate. O fac si companiile mici si companiile mari.

Nu prea inteleg de ce se intampla asta – mi se pare evident ca pe o piata care nu mai creste de la sine trebuie sa fii mai vizibil decat concurentii tai si sa ai oameni mai bine pregatiti.

Si sper ca nu te astepti sa devii performant invatand doar din practica – tu si echipa din care faci parte (sau pe care o conduci).

So, daca business-ul in care esti implicat are o componenta online iti recomand sa participi la Primul curs intensiv de publicitate online deschis organizat de Marketeer.net. Si apoi sa trimiti oamenii de langa tine la editiile ulterioare. Piata are nevoie de profesionisti. Compania ta, cu atat mai mult :).

Doru Panaitescu este unul din pionierii online marketingului in Romania si are o experienta extrem de vasta, acumulata in diferite ipostaze. Am facut multe proiecte impreuna (inclusiv de training) si cunosc multi oameni care au participat la traininguri tinute de el pana acum.

Il recomand in cunostinta de cauza, deci :).

Pentru detalii suplimentare viziteaza blogul lui Doru si cere-i o prezentare detaliata a cursului pe mail. Apoi inscrie-te.

Crede-ma, merita fiecare cent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *