HOT, Online

Invatati, Invatati, Invatati

…ca sa puteti sa Cheltuiti, Cheltuiti, Cheltuiti… 🙂

ce vreau sa spun: 

Hotnews finanteaza 10 workshopuri de comunicare online sustinute de Doru Panaitescu .

Target – agentiile de publicitate "traditionale" – departamentele de Client Service si media.

Imi place sa lucrez cu Hotnews – sunt un partener foarte cooperant care reactioneaza rapid la ideile bune. Am lucrat impreuna si la vreausafacmarketingonline.ro si ma bucur ca am avut acum ocazia sa vin cu inca o idee dedicata lor si pietei de online.

Il citez pe Doru:

"Asadar: daca lucrati intr-o agentie de media de top si vreti sa stiti mai multe despre mediul online din Romania (care vine tavalug peste buyierii si plannerii old-school – la presiunea clientilor), atunci nu ratati aceasta oportunitate de a afla mai mult despre publicitatea online din Romania in general si despre Hotnews in special.

Workshopurile se vor desfasura in fiecare marti dimineata, pe parcursul a 10 saptamani, pe rand la sediul agentiilor care aplica la program. Centralizarea programarilor se face direct la Hotnews (persoana de contact Maria Cocris – maria punct cocris at hotnews punct ro)."

Doru e un speaker foarte misto, subiectul e "hot" si locurile libere nu mai sunt multe, asa ca bagati repejor mail Mariei daca sunteti in target si va intereseaza.

A scris si Doru despre asta, si Vivi

PS da, o sa lansam site-ul HyperActive in curand, mai aveti putintica rabdare 🙂 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *