Categorice

Incredibil

Am aflat astazi solutia. Stati, ca am gresit. Imi cer scuze.

AM AFLAT SOLUTIA

Ea exista si este la indemana.

Vorbesc serios, nu mai trebuie sa ne batem capul cu strategii de comunicare, pozitionari, web 2.0 etc. Kotler, Trout, Peters, Godin si gashca? Garbage!

S-a intamplat sa ajung pe site-ul Festivalului Mamaia 2006 – nu am emoticoane sa va transmit ce am simtit vazandu-l. Nu va povestesc nimic ca nu vreau sa rapesc din placerea descoperirii Tongue out. Trebuie vizitat de oricine care e in businessul online.

Dar nu asta este subiectul. Am vrut totusi sa aflu cine a putut sa faca minunatia aia de site. N-a fost greu, aveau vreo 4 reclame pe home page. Ei bine, este vorba de firma Eclipse Advertising care de felul ei vinde MESAJE SUBLIMINALE – 100$/minutul pe comanda – chiar daca mi s-a parut un pret decent cred ca totusi pentru inceput o sa comand un CD cu "subliminale deja create" – e doar 300$ cu tot cu licenta! Nu stiu cate minute are un CD dar sunt convins ca e mai avantajos – oamenii par seriosi.

Ce fac subliminalele astea?

Simplu (v-am spus doar!) "rezolva problemele individului prin mijloace simple, non-invazive si lipsite de pericol".

Imi permit sa repet si sa subliniez in acelasi timp – nu ca ati fi voi grei de cap dar este pur si simplu delicios

Rezolva problemele individului. Adica punct, cu P mare. Mai aveti nevoie de ceva? Mai trebuie sa stiti altceva pe lumea asta? Mai mult, putem comanda mesaje pentru ce vrem noi – pentru supermarketuri, pentru multinationale, pentru orice. Putem chiar sa le facem cadou! Imi invit prietenii sa imi faca data viitoare cadou un mesaj subliminal personalizat! Atentie maxima insa! Citez:

"NU faceti si NU folositi copii ale CD-ului original! Mesajele subliminale pot fi degradate si va pot afecta negativ psihicul"

Fratilor, site-ul asta chiar exista si pare ca este al unor oameni care vorbesc serios – au si o firma! Fac si site-uri (ma rog, as baga mana in foc doar pentru doua – mamaia si al lor).

Eu il declar cel putin site-ul lunii – concept, continut, realizare – Eclipse Advertising dar ii acord sanse majore la site-ul anului din punctul meu de vedere (la concurenta cu site-ul festivalului :p). Enjoy!

PS 1 ma intreb cat de bine le-o merge oamenilor cu subliminalele astea, nu de alta, dar in webdesign nu le prevad un viitor prea stralucit – si nu as vrea sa ii vad disparand… de fapt…. f*k stati nitel ca FUNCTIONEAZA! nici nu am cumparat CD-ul ala si deja le fac reclama!

PS 2 am pomenit mai devreme de web 2.0. Pentru cei mai putin familiarizati cu termenul recomand (pe bune) articolul scris de Vladimir Oane.

6 thoughts on “Incredibil

  1. Aproape ca ma oftic ca am facut publica informatia – o sa isi rezolve toti indivizii problemele acum – ce ma fac daca toti clientii mei (actuali si potentiali) cumpara mesaje subliminale si nu mai au nevoie de mine… 🙁

  2. Cand o sa dezvoltam un produs pentru aia dusi cu capu’ o sa-ti fac un CD cadou. Din mila. 🙂

    Oricum, multumim pentru publicitate – luna asta ne-ai trimis 3 vizitatori unici, ceea ce inseamna ca ai multi cititori.

    Am apreciat latura umoristica a articolului tau si cred ca si tu vei aprecia latura umoristica a comentariului meu. 🙂

    Iar pt. d-l Andrei Rosca – sa mai studieze. S-ar putea sa aiba surprize.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *