Online

Inca un start frumos

Si o asociere si mai frumoasa.

Astazi am lansat, impreuna cu Cristian Manafu si Aela Cotabita, agentia de comunicare specializata in new media – Prodigy PR.

Era singura linie de business din domeniile in care activam pentru care nu construisem un business de sine statator – pe langa GodMother, Hyperactive, Tiparituri.ro si Agrafa Print Services.

Dar toate la timpul lor – astazi a venit ziua in care relatia mea cu Cristian Manafu si cu Aela Cotabita sa se transforme intr-o asociere in cadrul unei companii specializate.

Aela Cotabita (director PR pana azi pentru toate firmele) si Cristi Manafu (un prieten si partener excelent de 5 ani) formeaza acum o echipa la Prodigy PR si pot spune ca procesul de restructurare a companiilor in care sunt implicat, proces inceput in toamna anului trecut, s-a incheiat.

Actorii principali in noua firma vor fi Cristian Manafu, evident 😉 si Aela. Participatia mea in actiuni este de 30%, Manafu detine 60% iar Aela 10% – implicarea mea se va limita la consultanta atat pentru clientii agentiei cat si pentru viitorul drum al firmei.

Multumim tuturor celor care au participat in seara aceasta la evenimentul de lansare (tinut in locatia frufru de pe Buzesti – langa OTP Bank).

Sunt convins ca este o decizie strategica excelenta lansarea acestei companii acum si vreau sa clarific posibile intrebari – nu suntem in nici un fel concurenti nici cu agentiile de PR, nici cu agentiile interactive. O sa il las pe Cristi sa detalieze (maine probabil) piata pe care va activa firma – piata care, dealtfel, cred ca este in formare in acest moment.

In rest… ma ocup de alte proiecte, anunt in curand unul de sezon 😉

Multumesc Cristi, multumesc Aela – multa bafta!

4 thoughts on “Inca un start frumos

  1. ei, nu, ca asta-i culmea…a trebuit sa devin bloggerita acum 3 ani, cititoare/amica de-a lui Alexandru (a.k.a. subiectivUL) ca sa regasesc fost coleg liceu, banca din diagonala dreapta, parca, un rand mai in fata… 🙂

    in alta ordine de idei, personal imi bat gura demult pentru ideea ca votul NU E INUTIL, am scris si pe blog o tona.. si Vidal (computeatralis) cred ca o sa ia bannerul pe blog, o sa ii spun, oricum… (si ea e din aceeasi generatie cu noi, si ea e 100% pro vot, a spus asta in mai multe randuri, si a argumentat, intr-un mod dintre cele mai convingatoare) dar asta cand o sa existe un banner, ca vad ca sunt probleme. sau nu? oricum, bine te-am gasit 🙂

  2. eh, stai si tu nitel ca inca n-am lansat bine site-ul.
    bannerul se pare ca s-a remediat (mai vin si altele), facem lansare cu covor rosu maine/poimaine cel tarziu si dezbatem acolo (ne) votarea.

    ce ti-e si cu blogosfera asta…. cum se (re)gasesc oameni intamplator 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *