Categorice

Hectooooooooooooorrrrrrr!!!!!?????????

Din Troia (filmul redifuzat in seara asta de hbo) imi plac maxim 10 minute, din care cele mai importante sunt cele 3-4 minute ale luptei dintre  Ahile si Hector (desi scurta, ramane una dintre cele mai misto secvente de lupta din filmele moderne).

Ahile sunt EU, in fata  zidurilor Troiei, provocandu-mi adversarii la lupta. Ahile sunt EU, asteptand sa intalnesc un adversar pe masura. Ahile….. what a great warrior!

Nu seman cu Brad Pitt (sunt brunet :-p) dar am aceeasi determinare si incredere in luptele pe care le duc zi de zi. Am nevoie de adversari pe masura si nu am intalnit unul care sa ma invinga in an one on one battle. Astept provocari. Imi doresc sa imi fie frica de agentia concurentilor. Vreau sa ma simt nesigur.  Vreau sa nu fiu sigur ca stiu solutia. Vreau sa nu dorm noaptea de grija rezultatelor pe care le obtine campania propusa de mine. Si da, ar putea suna ca lauda de sine (chiar e) postul asta, si oricine poate spune ca seamana cu postul lui vivi despre ninja (si ar avea probabil dreptate).

Indrazneala si eficienta. Asta e reteta care-mi place. Si situatia in care dau rezultate.

So…… I'm not afraid of anything…

Hectooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!???????

I'm here!!!!!!  

7 thoughts on “Hectooooooooooooorrrrrrr!!!!!?????????

  1. Am auzit de curand o vorba – "Hai sa vedem ce facem pe termen scurt si mediu, ca pe termen lung murim cu totii" 🙂 In plus, Hector a murit primul Tongue out

  2. Eu as zice sa schimbi titlul blogului in Dorin’s Egolatrical Weblog. Si sa aduci o mica – scuza-ma, am uitat ca romana ne pute – a tinny completare la tagling (The world is changing. But ME!)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *