Online, Promo

Hackathon 2Performant/2Parale

What t*e fuck is a Hackathon , right? In fine, targetul acestui post ar trebui sa fie la curent cu termenul, actually 🙂

Bun, daca am lamurit asta, trecem mai departe:

2Performant – platforma de marketing afiliat construita de Radu Spineanu – si 2Parale invita programatorii din Romania la dezvoltarea de aplicatii folosind API-ul platformei.

Aplicatiile vor fi integrate intr-un App Store disponibil in toate retelele care vor folosi 2Performant, generand astfel autorilor venituri pe termen lung. Mai concret, daca un afiliat va folosi o aplicatie care ii creste rata de conversie cu 10% (sa zicem) va fi (foarte probabil) dispus sa plateasca 1-2-3% din veniturile totale catre dezvoltatorul acelei aplicatii. 

Tipurile de aplicatii posibile precum si sistemele de pricing sunt mult mai multe. Deocamdata va rugam sa ne ajutati cu dezvoltarea si sa ne semnalati eventualele bug-uri sau lipsuri din API (inca in beta) si din documentatie. Cei care vor incepe printre primii dezvoltarea de aplicatii vor avea un head start semnificativ fata de restul. Invitatia e valabila pe termen lung :).

Ca sa pastram un cadru (semi)formal avem si un deadline – 22 mai + 3 premii pentru cele mai cool aplicatii realizate pana atunci (un iPad, un mediabox si un harddisk portabil).

Detalii aici .

One thought on “Hackathon 2Performant/2Parale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *