Advertising, Categorice

Evensys sau ce ne-am face fara Manafu

De felul meu sunt zgarcit cu laudele si sunt foarte putini oamenii pe care ii respect fara rezerve.

Luni incep Zilele Biz, chestie care ma lasa rece de cativa ani.

Sigur, daca nu ai mai fost la evenimente din industrie, ziua 5 (traditional ziua de Media si Advertising) ti se pare cool. Si chiar este ok pentru juniori, aspiranti sau oameni din afara industriei.

Dar an de an e acelasi concept si aproape aceiasi speakeri.

Si mi-am dat seama ca anul asta s-a intamplat un lucru f misto – a inceput Evensys sa faca treaba cu adevarat. BrandCamp, NetCamp, Fata in Fata cu presa, ToolBox and so on. Aruncati o privire aici pe evenimentele organizate in trecut si planurile imediate. Mi se pare incredibil – fara nici un fortaj aparent Evensys a acoperit un gol mare in industria de evenimente. Si a facut-o creativ, inspirat, memorabil. Evenimente de nisa sau de masa. Cu speakeri proaspeti si concepte noi. Si mi-am adus aminte ca atunci cand Cristi a plecat de la BMG am fost de parere ca alegerea cea mai buna pentru el ar fi fost sa se apuce de PR.

Am simtit nevoia sa scriu postul asta ca sa recunosc public ca am gresit atunci. Si pentru ca saptamana viitoare e Inspire . Si pentru ca, scriind postul anterior, mi-am adus aminte de interviul cu Vivi de pe NetCamp in care sustine oarecum aceeasi idee explicata de mine dar din alta perspectiva.

Si am vrut sa ii multumesc lui Manafu .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *