Categorice, HOT, Online

COPOLOVICI+Dorin + Manafu + Noro = LOVE

Adica noi am facut asta: 

http://www.bestjobs.ro/locuri-de-munca-tara-angajez-prim-ministru/9775/prim+ministru/5 

Sa vedem daca aplica cineva :)))) 

Multumesc Manafu si Noro pentru sprijin!

[later edit]

am facut o mare greseala – prins de valtoarea evenimentelor am uitat ca ideea pentru realizarea de mai sus ii apartine in integralitatea ei d-lui Viorel Copolooooviiiici. Eu am scris anuntul, pentru votezi.ro, iar el mi-a susurat cu o voce blajina ideea geniala – "pai sa o punem anunt pe bestobs" :).

Respect si scuze. Si da, de aia l-am scris cu CAPS-uri in titlu. 

15 thoughts on “COPOLOVICI+Dorin + Manafu + Noro = LOVE

 1. ok, atunci e locul potrivit sa declar sus si tare ca n-ai facut asta, eu am fost un domn (ca de obicei) si cand mi-am dat seama ce greseala am facut te-am sunat, ti-am cerut scuze si am promis ca voi corecta rapid greseala. ceea ce vedeti mai sus, adica.

  pheeee, ce m-am scos, la fileu mi-ai ridicat-o 🙂

 2. stradania voastra merita o stradanie egala pentru confectionarea unui cv adecvat ofertei… :)) pacat ca n-am timp sa fac asta, ala era „raspunsul” cel mai bun :))
  xcum, ideea e faina rau
  keep goin’, men
  😉

 3. @oles da, ar merita. am primit cateva scrisori de intentie „personalizate”, unele destul de haioase. insa…. nu asta e ideea, de fapt. mi-ar placea sa ajunga pe site Tariceanu, Geoana, Boc sau Udrea si sa ii puna pe ganduri, sa realizeze ce asteptari au romanii de la ei. Ma rog, ei sau alti politicieni. Txs, anyway 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *