2Performant, Advertising, Online

De ce am preluat 2Parale

  • Este o alternativa foarte buna de monetizare pentru publisheri, mai ales pentru cei mari sau pentru cei foarte targetati.

  • Comertul online va creste in continuare si o data cu el si marketingul afiliat.

  • Marketingul afiliat este o solutie excelenta pentru advertiserii care vor sa rasplateasca performanta – fie ca e vorba de campanii de vanzari sau de leaduri – pot gasi in 2Parale un partener important.

  • Nu in ultimul rand ;), pentru ca este o afacere in crestere care a dovedit ca are un model de business viabil bazat pe o platforma tehnologica solida – in noiembrie 2009 prin intermediul acestei platforme au fost inregistrate peste 500.000 de clickuri de la 170.000 de utilizatori unici, care au generat vanzari de peste 250.000 RON pentru furnizori si comisioane de 20.000 RON pentru afiliati.

Dincolo de toate argumentele de mai sus, de oportunitati de business si cifre, modul de gandire din marketingul afiliat mi potriveste extrem de bine.

Am crezut intotdeauna ca obiectivul final al oricarui demers de marketing trebuie sa fie vanzarile. Ca o campanie de publicitate nu trebuie sa aiba ca obiectiv premiile ci maximizarea ROI-ului pentru client si ca doar cei care produc performanta trebuie rasplatiti.

In lumina celor de mai sus, sper sa intelegeti de ce simt ca am ajuns fix in locul potrivit ;).

In plus, imi place ca este un business independent si transparent. Intentionam sa il pastram asa. Noi, adica eu si Daniel Enache, cei care am preluat operarea afacerii in Romania.

Ne bucuram ca ii vom avea alaturi in continuare pe Radu Spineanu si pe ceilalti fondatori – ei se vor focusa pe dezvoltarea platformei si promovarea ei internationala.

Ne reauzim in curand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *