Categorice, Online

Daca iti doresti ceva cu adevarat, tot Universul contribuie la realizarea dorintei tale

Dupa o munca zdravana si un context misto, in urma cu cateva saptamani am deschis Hyperactive – agentie interactiva full-service.

Mai am nevoie de cateva zile pana sa pot comunica absolut toate datele despre aceasta companie, dar tinand cont ca deja au aflat cativa oameni din piata – unii de la mine – vezi Manafu , altii de te miri unde (nebanuite sunt caile Panaitescului ;)), m-am hotarat sa imi fac datoria si sa comunic un minim de informatii.

Am demult in plan sa lansez o agentie online – care sa nu fie "just another web company" – sa faca lucrurile altfel, sa ofere un alt nivel de servicii si o alta abordare – bazata pe o echipa zdravana de oameni competenti. Activitatea de online din Speed Promotion a crescut foarte mult in ultimii 2 ani si incepusera sa se calce pe picioare online-ul cu offline-ul, asa ca am tatonat o multime de drumuri posibile pentru lansarea unei companii dedicate online-ului, dar nici unul nu ma multumea pe deplin.

Ei bine, toamna trecuta, intr-un context general de reorganizare al tuturor activitatilor in care sunt implicat, am gasit un partener neasteptat pentru online, care ma completeaza foarte bine si vine cu o experienta extrem de bogata. Din primul moment a fost o chimie reciproca ceva de speriat. Am vorbit zile intregi, am asezat toate detaliile si acum incepem sa culegem roadele.

In urma unui efort sustinut de recrutare (care a durat cam 4 luni) in care am facut tot felul de cascadorii (o parte din ele le-am folosit ca material pentru articolul asta ) imi face o deosebita placere sa vin dimineata in sediul Hyperactive si sa gasesc urmatoarea echipa acolo (nu neaparat in ordinea numerelor de pe tricouri):

  • Marian Strainu – online media director (ex Speed Promotion)
  • Dora Teculescu – account executive/project manager (din echipa castigatoare a proiectului vreausafacmarketingonline.ro) 
  • Mihai Popescu –  account executive/project manager (din echipa castigatoare a proiectului vreausafacmarketingonline.ro)
  • Vlad Georgescu – webdesigner (adus cu arcanul tocmai din Brasov 🙂 )
  • Ovidiu Boc – senior developer (autor vreaucredit.ro)
  • Victor Stanciu – back end developer (autor vreaucredit.ro)
  • Catalin Preda – front end developer

O avem printre noi si pe Aela Cotabita – PR Director pe tot grupul de firme.

Daca va roade curiozitatea sa vedeti poze – gasiti aici cateva  

Vom mai aparea cativa oameni in echipa pe care ii vom anunta la momentul oportun.

Serviciile pe care le ofera Hyperactive:

– strategii online,

– web development,

– SEO,

– search advertising,

– online media campaigns,

– special project development.

Identitatea partenerului de care am vorbit mai devreme va fi facuta publica saptamana viitoare, o data cu comunicatul oficial de lansare a agentiei (mai avem cateva lucruri de rezolvat inainte de asta). 

Mai e ceva important – m-am retras din activitatea Speed Promotion – si ma ocup de HyperActive in calitate de Managing Partner. Sunt in continuare asociat in Speed Promotion dar am predat conducerea executiva. Despre toate astea, intr-un post viitor 🙂

PS sper ca stiti toti ca titlul postului nu l-am inventat eu, ci batranul Coelho in Alchimistul. Dar in ultima vreme am simtit ca se potriveste perfect.

Ne auzim cu mult mai multe in curand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *