Personale

Daca dispari in America nu te cauta nimeni

Desi am reusit sa obtinem o acoperire in presa a cazului Iulian Duna destul de buna – atat in cea online cat si cea offline (inclusiv o stire pe Antena1) nu exista inca nici o veste despre Iulian si nici o autoritate dispusa sa demareze o ancheta. Ne-am hotarat (prietenii si familia) sa angajam un detectiv particular din America pentru investigatii.

Foarte spectaculos mi s-a parut efectul in lant al preluarii de catre bloggeri a stirii – chiar a ajuns pe extrem de multe bloguri si efectul a fost ca am fost contactat de ziaristi si fosti colegi de-ai lui Iulian – bloggerii care m-au sprijinit sunt mult prea multi ca sa ii pomenesc aici si nici nu vreau sa omit pe nimeni, asa ca le multumesc pur si simplu tuturor – chiar au fost de un real folos si cu ocazia asta s-a verificat inca o data ca blogurile nu sunt citite doar de adolescenti.

Multumesc Rodica-Georgeta Lazar – pentru articolele aparute in Averea (semnate de Claudiu Pacearca) – articol 1 si articol 2 .

Daca in urma investigatiilor vom afla ceva concret despre Iulian sau daca intr-un final il vom gasi (speram cu totii sa fie bine) voi anunta aici pe blog.

2 thoughts on “Daca dispari in America nu te cauta nimeni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *