2Performant, Promo

Daca as fi blogger, iar audienta mea ar fi oameni de business

As scrie un post in care as incerca sa imi conving cititorii sa se inscrie la seminarul „Afacerile online si problemele lor juridice” si as folosi linkul de afiliere al campaniei aferente din 2Parale.

Nu de alta, dar pentru fiecare inscriere valida comisionul este de 100 RON. Ma gandesc in primul rand la bloggeri precum Manafu, Costin, Victor, Dragos, Madalina, Krumel, ca sa dau doar cateva exemple de la mainstream la nisa 🙂

Si n-ar trebui sa fie greu sa convingi oamenii interesati de business online sa participe la un seminar pe teme juridice tinut de Alin Popescu si Bogdan Manolea – 2 profesionisti remarcabili (btw, iti recomand calduros sa apelezi la ei pentru orice problema juridica legata de internet).

Mai bine il las pe Alin sa se prezinte:

„Am strans, alaturi de Bogdan, aproape 20 de ani de experienta in consultanta juridica dedicata mediului online. Am construit contracte de publicitate, am consiliat preluarea unor companii, am oferit solutii pentru sute de probleme. Ne pricepem la drept si internet si, fara modestie, presupunem ca e complicat sa gasiti in Romania specialisti in domeniu care sa aiba o experienta mai bogata in materie.

Seminarul „Afaceri online si problemele lor juridice” este modul prin care am inteles noi sa ajutam la dezvoltarea cunoasterii si recunoasterii internetului ca mediu de afaceri in Romania.”

Ca mod de organizare, seminarul este impartit in patru segmente:

– contracte utile in mediul online (gazduire, design si dezvoltare web)
– obligatii legale ale furnizorilor de servicii online (cu particularizarea activitatii celor care fac publishing online ori direct mailing)
– magazinele online si problemele lor juridice (abordat atat din perspectiva detinatorului de magazin, cat si din perspectiva cumparatorului – consumator sau persoana juridica)
– marcile inregistrate si domeniile de internet

Nu este un seminar adresat juristilor. Cei 240 de participanti de la editiile anterioare au urmatoarea structura: antreprenori (48%), avocati (23%), contabili (11%), judecatori (3%), altii (15%).

Seminarul costa 450 RON plus TVA, are loc pe 25 noiembrie la Grand Hotel Continental iar pretul include 2 cofee-breaks, gustari, acces la materiale si prezentari + carte cadou din partea Avocatnet.

Eu zic ca merita. Am fost la editia anterioara, stiu ce vorbesc.

Daca esti interesat, te poti inscrie aici.

Linkul de mai sus este, si el, link afiliat. Fiecare inscriere valida la seminar imi va aduce 100 ron plus TVA.

2 thoughts on “Daca as fi blogger, iar audienta mea ar fi oameni de business

  1. imi plac persoanele care sunt sincere asa cum ai fost in tu iar despre bloggerii pe care ii enumeri in articol pot spune ca daca ar fi interesati de seminar si/sau de monetizare ar fi reactionat pana in prezent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *