Online, Promo

Convertor.ro is up and running

Vineri, 4 septembrie 2009, am mutat versiunea beta anuntata acum o luna pe www.convertor.ro

Care sunt principalele diferente fata de vechea versiune:

– Afiseaza variatia cursului BNR fata de ziua precedenta si raportul EUR/USD si USD/EUR

Cursul valutar mediu EUR si USD pentru luna precedenta + cursul valutar valabil in ultima zi lucratoare (util pentru regularizari, calcule salarii stabilite in valuta etc.) – le gasiti in dreapta jos. (ii multumesc lui Doru Panaitescu pentru idee 😉 )

Graficele evolutiei EUR/RON si USD/RON pentru ultimele 5 zile pe home page (stiu, trebuie sa facem mai evidenta variatia, se va rezolva in curand)

– Cursul de la 22 de case de schimb valutar bancare – versiunea anterioara a site-ului avea doar 6

– Sectiunea evolutii valutare, pe langa faptul ca este mult mai intuitiva include acum si calcularea mediilor lunare ale cursului valutar (plus cursul minim si maxim pentru ultimul an pentru EUR si USD)

Sunt multe schimbari in noua forma – am renuntat la unele sectiuni iar pe altele le-am combinat intr-una singura. Chiar daca userii se obisnuisera cu vechiul format sper sa gaseasca actuala versiune mai completa si mai atragatoare.

Intotdeauna relansarea unui site vechi cu multi utilizatori fideli este o provocare. Stiu ca vor fi destui nemultumiti de schimbarile actuale – convertorul a strans in cei 7 ani de existenta destul de multi fani si multi dintre ei nu simteau nevoia unei schimbari.

DAR trebuia sa ii dau un aer contemporan (si am reusit – multumita designului creat de Bogdan Gheorghe ) si chiar daca mai sunt destul de multe lucruri de facut la el, cred ca in forma de acum este unul dintre cele mai complete instrumente de calcul valutar din .ro

Voua cum vi se pare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *