Online

Bill Gates o sa faca fapte bune (si) cu banii lui Warren Buffett

Dupa cum probabil multa lume stie deja, Bill Gates se va retrage din activitatile curente ale Microsoft si isi va transfera responsabilitatile in urmatorii 2 ani, urmand sa se dedice actiunilor caritabile ale fundatiei Bill & Melinda Gates.

Ce este interesant e ca Warren Buffett (al doilea in clasamentul Forbes al celor mai bogati oameni din lume) a anuntat ca va dona o foarte mare parte din averea sa unor fundatii caritabile, in principal fundatiei Gates (una dintre cele mai importante fundatii din lume). Cum spunea stirea de la CNN, e o intamplare destul de rar intalnita – cineva mai sarac sa dea bani unuia mai bogat dar una peste alta chiar sunt cauze nobile la mijloc, si ca (aproape) toti oamenii superbogati se pare ca mai ales primii doi simt nevoia sa dea inapoi ceva lumii. 

Pentru ca mi-am dat seama de curand ca putini mai stiu astazi ce a facut Gates pe lumea asta si cum a ajuns el cel mai bogat om din lume, va invit sa cititi biografia lui pe Wikipedia . Este absolut impresionanta. Ca sa va conving sa o cititi va arat si o poza cu Bill pe coperta Time in 1984.

Time_magazine_4_16_84.jpg

Intrebare pentru cei mai tineri: ce tine Bill Gates in varful degetului?Laughing

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *