Categorice

Agentie de publicitate proaspata

Am terminat. Am angajat oameni, am extins echipa, am refacut proceduri interne, am demarat campanie promovare & PR, am lansat versiunea noua a site-ului www.speedpromotion.ro .

Toata schimbarea a presupus un consum nervos foarte mare din partea mea insa sunt multumit de rezultate – juniorii par sa se integreze bine, partenerii au numai cuvinte de lauda despre imaginea noua a agentiei, ce sa mai – suntem pregatiti pentru sezonul de toamna. 😀

M-am vazut cu Manafu zilele trecute si ii povesteam ca am simtit o imbunatatire semnificativa fata de anii trecuti a pregatirii aspirantilor la un job in publicitate – din punctul meu de vedere SNSPA-ul si FJSC-ul chiar isi fac treaba – incep sa existe oameni care au o baza teoretica in comunicare/advertising si sunt ferm convins ca in urmatorii ani, pe masura ce vor veni in piata noi generatii de absolventi, calitatea lucratorilor din publicitate se va imbunatati simtitor.

5 thoughts on “Agentie de publicitate proaspata

  1. Tocmai ce am trimis aplicarea ptr media planner si citesc postul acesta care anunta incheierea procesului de formare echipei.
    Nu prea buna sincronizarea, ce sa zic….
    Daca insa mai aveti nevoie de mediaplanneri juniori, cu putina experienta in relatiile cu mass media (aproximativ un an) si cu dorinta puternica de specializare in media planning si afirmare profesionala, contati pe mine. Ma puteti contacta oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *