Categorice, Online

4 milioane euro cash? 500.000 mp? Anyone?

Sau cine isi mai face AdSense in Gmailul meu 🙂

Adsense

Mi-a atras atentia suma si domeniul – 50hectare.ro.

Am dat click, am vazut filmul de 3 min. Nu stiu daca preturile din zona prezentate in film sunt reale (ma rog, ar fi interesant de stiut cand a avut loc ultima tranzactie pe acolo si la ce pret), nu stiu daca oferta este atat de avantajoasa pe cat o prezinta ei, stiu bineinteles ca suntem in plina criza si investitorii mari sunt in standby DAR

Mi se pare o campanie buna, inteligenta, ieftina – sunt destul de convins ca terenul ala se va vinde – poate la gramada sau pe loturi, dar se va vinde relativ in curand.

So…. hai sa vad daca am printre cititori oameni cu 4 milioane cash – am o banuiala ca suma e "usor negociabila" chiar Wink.

One thought on “4 milioane euro cash? 500.000 mp? Anyone?

 1. Eu stau intr-o zona „batraneasca” din colentina, cu locuinte construite pe la 1950. Cum majoritatea celor care le-au construit aveau pe atunci 20 de ani, in prezent este un moment prielnic pentru cei care isi cauta o casa in zona: proprietarii ajunsi la 70 de ani pleaca, unul cate unul, la cele vesnice.

  In urma lor raman casutele, nici urate ca un bloc comunist, dar nici cu farmecul arhitectural al unei cladiri din perioada interbelica. Niste case normale, sa le spunem.

  Chiar pe strada mea se petrece un astfel de eveniment. Batrana a plecat la ale ei, copilul a venit doar ca sa puna o tabla: „de vanzare 250.000”. Sun sa intreb: de euro? Da, de euro, raspunde. Dar sa stiti ca o dam cu tot cu mobila, e de epoca. Aveam sa aflu a doua zi ca banuiala mea cu sifonierul rococo era falsa: in realitate, mobila de epoca era reprezentata de un tablou cumparat din bazarul de la Eforie, un dulap mancat de carii si un set de scaune descleiate.

  La doua strazi mai incolo, se mai duce un batran. Asta bietul, semiparalizat, nu-si mai vazuse copiii de ani buni, mai treceam eu pe la el sa ii fac ordine prin casa. Copiii astia pun si ei o tabla in poarta, dar se feresc sa dea pretul.

  Sun sa intreb. Caaaat? 400.000 de euro? Da. Pai putin mai incolo e o casa la 250.000, una de epoca! Atat e pretul, daca va intereseaza mai negociem. Scurt. Inchide telefonul.

  Speriat sa aflu ca a mea casuta, care e putin mai mare decat cea de epoca si cea a batranului, la un loc, valoreaza (mergand pe logica vecinilor mei) un milion de euro, dau ma duc la nea Rica, la buticul din colt, sa cumpar o bere la pet si sa reflectez la piata imobiliara. In timp ce ma grabeam, ocolind baltile, pe langa mine se scurge elegant un maseratti galben, pleoscaind noroi de colentina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *