2Performant

2Performant se listeaza la Bursa de Valori Bucuresti

Acum 12 ani, 2Performant a introdus conceptul de marketing afiliat pe piata din România. Astazi suntem liderul pietei locale de marketing afiliat, o companie de tehnologie care opereaza pe pietele din România si din Bulgaria. 

Cred foarte mult în democratizarea marketingului. Viziunea mea este ca viitorul marketingului este unul transparent, performant si accesibil tuturor. Am dorit sa aplicam aceleasi principii si în modul în care ne conducem si finantam afacerea: ne dorim ca 2Performant sa fie o companie publica, astfel încât fiecare potential investitor care crede în business-ul nostru sa poata detine o parte din companie.

Ne-am pregatit mult timp pentru acest pas: am trecut prin numeroase runde de finantare cu business angels si lucram cu un board consultativ de multi ani. Am câstigat încredere si am primit recunoastere pentru modelul nostru de business si pentru potentialul nostru de crestere din partea Bursei de Valori, care ne-a selectat ca finalist în cadrul programului “Made in Romania”, program dedicat IMM-uri cu poten?ialul de a deveni companii publice.

Suntem printre primii „absolventi” ai acelui program si am decis sa mergem mai departe.

La acest link poti citi mai multe detalii despre listarea noastra pe piata AeRo a BVB: https://ro.2performant.com/blog/2performant-se-listeaza-la-bursa/

Este un moment important, un pas înainte catre atingerea viziunii noastre pentru dezvoltarea companiei. Asteptam alaturi de noi cât mai multi utilizatori si investitori, urmeaza o noua etapa din istoria noastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *