Categorice

2% pentru SMURD

Am vrut sa explic pe larg de ce SMURD merita efortul completarii formularului pentru directionarea a 2% din impozitul anual pe venit.

Si mi-am dat seama ca ar trebui sa fie suficient sa iti spun ce inseamna SMURD

Serviciul Mobil de Urgenta Reanimare si Descarcerare

Adica salveaza vieti. Din accidente, incendii, inundatii. Sunt multe marturii pe forumuri sau pe bloguri ale unor oameni care astazi traiesc pentru ca au fost salvati de SMURD.

Ce zici, merita efortul?

Campania aflata in derulare pentru SMURD este realizata (probono) de Scala JWT Advertising.

Site-ul fundatiei pentru SMURD
(realizat probono de Bogdan Gheorghe).

Contul de Facebook si de Twitter.

Spoturile radio pe trilulilu.

5 thoughts on “2% pentru SMURD

  1. salut! related SMURD.ar trebui pt anul viitor un program free care sa preia datele din format .txt, din programul oferit de mfinante pt intocmirea fiselor fiscale, si sa complecteze automat o declaratie 200 cu datele fundatiei -in speta SMURD. Foarte multi oameni nu gasesc timp, si energie sa caute datele fundatiei (corecte), apoi sa le complecteze, sa se duca sa ceara inca o copie dupa fisa fiscala de la angajator, si sa se duca sa o complecteze. Acum eu o sa incerc sa il fac pt la anu, dar daca il mai face cineva anul viitor cu atat mai bine.
    Un program easy > import all data *din fisierul .txt salvat pe discheta(depus la finante) , introdus datele fundatiei, print – pt fiecare om, fundatia aleasa. Adica cand vine omul la salarizare sa poata sa ii dea omu tot ce are nevoie, fisa fiscala SI declaratia complectata gata. Diferenta e in cazul meu 250 de persoane . per total cateva mii de euro/companie mare -care poate fi implicata usor in genul asta de ajutor. A da si compania mai departe a depus declaratiile alea in numele salariatilor, asa ca nu au trebuit ei sa mearga la finante, sa stea la coada, sau sa plateasca sa le trimita prin posta. Problema la donatii sta in logistica.Orice hartie sau minut, cost suplimentar taie avantul. Stiu din experienta persoanala, daca am rezolvat problema cu documentele, cu trimisul lor, persoanele au fost mai mult decat fericite sa semneze/doneze banii la SMURD. Diferenta poate fi cateva zeci de mii de euro /an. revin poate la anu cu info suplimentar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *