Personale

Impresii after party + poze

IMG_86381.JPG

Nu mi s-a parut – lumea chiar s-a simtit foarte bine 🙂 – spun asta din feed-back-ul primit de la multi dintre participanti.

"Google your name" a fost una dintre cele mai interesante chestii din eveniment – am facut minicampanii Adwords cu numele participantilor si primul lucru care trebuia sa il faci cand ajungeai era sa iti cauti numele pe google – moment in care, la linkuri sponsorizate, aparea o reclama cu un text haios personalizat pentru fiecare invitat. Cea mai tare faza legat de asta s-a intamplat in cazul lui Costin Radu (Iqads) – care uitase de party (shame on him! 😉 ) – dar intr-un anumit context fix pe la 12 in noaptea de joi spre vineri s-a cautat pe Google si a gasit reclama noastra, moment in care brusc si-a adus aminte si venit imediat.

In timpul petrecerii Calin Rotarus (Arbo) si Ioan Margarit (Hotnews) au lansat ideea unui muzeu al internetului romanesc – eu am propus ca exponat – www.kappa.ro. 

In fine, evident ca am avut mancare si bautura din plin, muzica a fost bestiala (multi mi-au cerut numarul de telefon al Dj-ului), ce sa mai – a fost foarte misto. Iar daca mai adaug la asta si prezenta tulburatoare a hostesse-lor si animatoarelor si va mai spun ca Johannes a facut supershow (il recomand oricui organizeaza un eveniment), va cam prindeti ca lumea nu s-a plictisit deloc.

Am facut o selectie rapida printre fotografii si am pus cateva aici

3 thoughts on “Impresii after party + poze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *