Categorice, Personale

Bye, bye, advertising

E momentul sa anunt oficial:

M-am saturat de advertising! De mult. Si imi place asta 😉

Relatia mea cu publicitatea dureaza de peste 15 ani – recunosc ca am invatat multe pe banii clientilor, dar si pe nervii mei.
M-am hotarat sa aplic cele invatate in folosul (si pe riscul) meu exclusiv.

Pe scurt – ma retrag din lumea publicitatii si ma voi ocupa de proiecte proprii (in primul rand online) – raman doar actionar si consultant pentru firmele pe care le-am lansat.

Hyperactive va fi condusa in continuare de Alex Visa (oricum se intampla asta de luni bune) iar in celelalte firme nu eram implicat activ.

Este o decizie mai veche pe care am reusit in sfarsit sa o pun in practica si recunosc ca ma trezesc mult mai linistit dimineata.

Revin cu detalii suplimentare cand voi avea motive.

Pana atunci, ma gasesti pe twitter si aici pe blog (pentru care pregatesc un face-lift).

7 thoughts on “Bye, bye, advertising

  1. Poti sa te saturi de ceva atunci cand il stii foarte bine si nu mai are secrete 🙂 Asa s-a intamplat cu advertisingul. Cu siguranta nu il vei parasi, il vei folosi in continuare in ce faci – si eu cred ca trebuie regandit si implementat mai ales online 🙂 Succese! 🙂

  2. Dorin,

    Oricum bannerul online a murit, deci mare parte din advertisingul asa cum il stiai tu este pe duca. Poate gasesti astfel o noua cale pentru performanta si mult discutata inovatie.

    Mult succes.

    Ciprian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *